Welkom bij Noors Art Gallery

Passie voor fotografie, kunst en interieur: daar draait het bij ons om! We combineren ons verlangen om mensen blij te maken en emoties op te roepen door middel van fotografie met een goed gevoel voor kleur en interieurdesign. Wij onderscheiden ons door unieke werken in gelimiteerde oplagen.

NOORTJE

Noortje Dalhuijsen is de creatieve drijfveer achter onze Gallery. “Al op jonge leeftijd stal ik de fotocamera’s van mijn vader. Sinds heugenis ben ik enthousiast en gedreven om mooie platen te schieten! Ik ben altijd op zoek naar dat juiste beeld waar ik van kan genieten, naar kan staren, mezelf dingen bij af kan vragen. Kortom, een beeld dat emoties oproept bij mij, maar ook bij anderen.

Het was altijd een droom om iets binnen de fotografie te gaan doen. De wereld overreizen voor de mooiste plaatjes en het liefst andere mensen daarvan laten genieten. Ultiem. Nadat ik vragen kreeg of mijn foto’s te koop waren en ik ook foto’s verkocht had, besefte ik dat dit mij heel veel voldoening gaf. Een mooier compliment kun je niet ontvangen. Zodoende ben ik gaan bedenken hoe ik dit vorm kon geven. Toen Nora op mijn pad kwam en vertelde over haar passie voor kunst wist ik meteen dat wij hierin een perfecte match waren. Met behulp van haar oog voor kunst en interieur hoop ik dat wij iets voor jullie kunnen betekenen.”

NORA

Ondernemend en reislustig heb ik op verschillende plekken op de wereld gewoond. Emotie, eenheid van interieur en exterieur zijn voor mij belangrijke pijlers in het geven van advies en ondersteuning. Met mijn interesse in de binnenhuisarchitectuur, mijn oog voor detail en gevoel voor harmonie, wil ik jullie graag adviseren en bijstaan in jullie keuzes.

Of het nu gaat om een huis, restaurant, hotel of kantoorruimte. Welke foto of foto’s kies je waarvoor? Dat moet gevoeld en ervaren worden en daar helpen wij je graag mee. We zijn altijd op zoek naar vernieuwing en denken graag mee met architecten of stylisten.

Noor & Nora

“Keep the heart & eyes open to keep your soul alive!”

JOIN OUR TEAM

Wij werken samen, maar versterken graag ons team. Ben jij die nieuwe fotograaf of kunstenaar die wij zoeken?
E-mail info@noorsartgallery.com dan je biografie en portfolio en wij nemen spoedig contact met je op.

Contactformulier

Neem vrijblijvend contact op via onderstaand contactformulier!